WC Potty

WC Potty

minuten lezen

Het wordt dat je kindje geen luier meer draagt en zijn behoefte op de wc kwijt kan. Maar op welke leeftijd wordt je kindje zindelijk? Helaas is dit niet aan te geven, omdat dit erg verschillend is per kind. De één is vanaf 20 maanden zindelijk en kan al zelfstandig naar de wc, maar de andere pas na 80 maanden. Je kan niet verwachten dat je kind vanaf 20 maanden zindelijk aan het worden is. Dit gaat vanzelf en met de tijd leert je kindje om zindelijk te worden. Kortom, het is heel persoonsgebonden.

Er zijn wel producten die je kindje kan helpen tijdens het zindelijk worden. Wil je dat je kindje bijvoorbeeld leert om zelfstandig naar de wc te gaan? Dan is dit WC Potty Educational White en WC Potty Educational Pink ideaal! Dit comfortabele plaspotje maakt het makkelijk om je kindje te kunnen trainen naar zindelijkheid! Dit betekent dat je kindje op een leuke manier leert om zelfstandig te kunnen plassen. Het wc potje kun je overal op de grond neerleggen, omdat het aan de onderkant anti slipzolen heeft. Het is dus overal veilig te gebruiken. Het ziet eruit als een echte wc en heeft zelfs een toiletrolhouder! Daarnaast beschikt dit potje over doortrek watergeluiden en zal het voor je kindje net lijken alsof hij/zij al naar de 'grote mensen wc' gaat. De zindelijkheidstraining van jouw kleine begint dus met de WC Potty Educational White en WC Potty Educational Pink van Babystartup.

Dit plaspotje leert je kindje op een leuke manier naar de wc te gaan. Het zit ook comfortabel en door de rugleuning kan je kindje niet achterover vallen. De vorm van het wc potje lijkt niet direct op een echte wc, waardoor je kindje niet zal afschrikken. Dit zorgt ervoor dat je kindje sneller went aan het toilet. Ook beschikt dit potje over een opbergvak in de stortbak van de 'wc'. Het opbergvakje is goed te gebruiken voor bijvoorbeeld natte wc doekjes. Het is ook mogelijk om de ruimte van het opbergvakje te gebruiken voor de lievelingsspeelgoed of lievelingsknuffel van je kleine!

Voor ouders is dit plaspotje ook ideaal om te gebruiken. Het is namelijk makkelijk schoon te maken. De inhoud van het potje is eenvoudig uit te halen en kan gemakkelijk met water worden omgespoeld. Ook leert je kindje op een eenvoudige manier om naar de wc te gaan zonder dat het jou veel energie kost. Dit wc potje is geschikt voor kinderen. Daarom is het design van het wc potje klein en laag. Dus het is voor je kleine erg comfortabel om gebruik te maken van dit plaspotje!

Zindelijk worden met dit wc potje wordt een feestje voor je kindje!

Delen
  • 0
Vergelijk productenVerwijder alle producten
    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »