iDeal

 
U rekent af in een vertrouwde betaalomgeving. Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN Amro, Fortis, ING, Friesland Bank, SNS Bank, ASN Bank, Van Lanschot of Triodos Bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Hierdoor rekent u af in een vertrouwde betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
 
Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een betaalmethode, hier vinkt u iDeal en vervolgens uw bank. Na het controleren van uw bestelling en wanneer u op ‘bestelling plaatsen’ klikt, opent er zich een scherm in de vertrouwde omgeving van uw bank. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Voor meer informatie over iDeal klikt u op: iDeal. Betalen via iDeal is de snelste oplossing aangezien de betaling direct verwerkt wordt. Voor betalingen via iDeal worden géén extra kosten berekend.
 

PayPal

Met PayPal kunt u makkelijk, veilig en snel betalen. U verricht namelijk uw betaling zonder dat uw bank- of betaalgegevens worden gedeeld met ons, deze zijn namelijk alleen bekend bij PayPal. Wilt u meer informatie over PayPal dan klikt u op: PayPal. Uw betaling via PayPal wordt direct verwerkt. Bij deze methode wordt € 0,99 aan administratiekosten in rekening gebracht.
 

Bankoverschrijving

Bankoverschrijving is een overboeking per internetbankieren of een overschrijvingskaart. U maakt het eindbedrag van uw bestelling over op het bankrekeningnummer van ons betaalsysteem. Zodra de betaling hier binnen is wordt uw bestelling definitief verwerkt en verzonden.
 
Let op: bij vooruitbetaling kan het soms enkele dagen duren voordat het geld binnen is, dit is afhankelijk van de snelheid van de verwerking bij de banken onderling. Hierdoor kan de levertijd dus afwijken van de indicatie welke op de productpagina genoemd wordt.